لیست اختراعات سيده آرزو ميرقاسمي
با استفاده از تركيب درصد موردنظر در اين محصول، علاوه بر مقرون به صرفه بودن روش مطروحه، زمان ماندگاري شير در داخل بطري پلي اتيلن به مدت2 برابر افزايش داشته است . در يك مورد ديگر اين كامپاند در بطري هاي سس كچاپ اضافه شد كه باعث عدم تغيير رنگ و مزه سس كچاپ در مدت زمان ماندگاري گرديد. نانوذرات به كار رفته در لايه هاي پليمري نفوذكرده و با تشكيل اتصالات عرضي و شبكه اي، موجب كاهش عبورپذيري گازهايي مانند اكسيژن، دي اكسيد كربن و رطوبت به داخل بطري مي شود. همچنين نانوذرات به كار رفته موجب حذف هواي بالاي بسته بندي و ممانعت از محلول شدن در ماده غذايي، جلوگيري از رشد ميكرو ارگانيسم هاي هوازي و جلوگيري از اكسيداسيون اوليه و ثانويه مواد غذايي مي شوند.
موارد یافت شده: 1